DHAYOHE TEKA, Lancaran Slendro pt. Manyura

Lirik / Cakepan Lancaran Dhayohe Teka

Karya Ki Narto Sabdo

E dhayohe teka lah enggal papagen

Tumuli lungguhna lah gelarna klasa

E adhuh klasane bedah

Tambalen jadah, lho jadahe mambu

Gawe isin lah agegolek salin

Gilo iki wajik lho kok di thothol pitik

Suguhan kang semu mung mesem guyu

0 Response to "DHAYOHE TEKA, Lancaran Slendro pt. Manyura"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel