GAMBUH, Lancaran Laras Pelog Pathet Nem

Konten [Tampil]
Lancaran GAMBUH Laras Pelog Pathet Nem


Cakepan

Enjing bidhal gumuruh

Tambur beri, gung maguru ngungkung

Binarunging krapyak myang gatang agathik

Kapyarsa swaranipun

Lir ombaking samodra rob



0 Response to "GAMBUH, Lancaran Laras Pelog Pathet Nem"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel