logo

Lirik Lagu (Langgam) Yen Ing Tawang Ana Lintang

Lirik Lagu (Langgam) Yen Ing Tawang Ana Lintang

Yen ing Tawang ana lintang, wong Ayu/bagus

Aku ngenteni tekamu

Marang Mega ing angkasa

Sun takokke pawartamu


Janji janji aku eling wong Ayu/bagus

Sumedot rasaning ati

Lintang lintang ngiwi-iwi, nimas/kang mas

Tresnaku sundul wiyati


Reff:

Dhek semana janjimu, disekseni

Mega Kartika

kairing rasa Tresna asih * mandeg(berhenti)

Yen ing Tawang ana lintang wong Ayu/bagus
Rungokno tangising ati

Binatang swaraning Ratri, nimas/kang mas

Tresnaku sundul wiyati



Disclaimer: Blog ini hanya menyediakan lirik, mp3 Yen Ing Tawang belum tersedia. Slurunh lirik dan lagu adalah milik hak pencipta.

Disclaimer: Images, articles or videos that exist on the web sometimes come from various sources of other media. Copyright is fully owned by the source. If there is a problem with this matter, you can contact