Skip to main content

Harga dan Spesifikasi detail HP Acer Liquid M220 Mei 2018

Harga dan Spesifikasi Acer Liquid M220- www.info-hp.com kali ini akan mebabarkan spesifikasi dan harga yang dimiliki oleh smartphone Acer Liquid M220 pada tahun ini. Silahkan membaca dibawah ini.  harga hp acer liquid z220 acer m2201 harga acer liquid m220 plus acer liquid m220 bisa bbm acer m220 windows acer z52014 acer m220 android
Harga dan Spesifikasi HP Acer Liquid M220


Harga dan Spesifikasi Acer Liquid M220- www.info-hp.com kali ini akan mebabarkan spesifikasi dan harga yang dimiliki oleh smartphone Acer Liquid M220 pada tahun ini. Silahkan membaca dibawah ini.  harga hp acer liquid z220 acer m2201 harga acer liquid m220 plus acer liquid m220 bisa bbm acer m220 windows acer z52014 acer m220 android

Spesifikasi Layar Acer Liquid M220

  • Type Capacitive touchscreen
  • Size 4.0 inches (~57.0% screen-to-body ratio)
  • Resolution 480 x 800 pixels (~233 ppi pixel density)
  • Multitouch Yes

Spesifikasi Kamera Acer Liquid M220
  • Video Yes
  • Secondary 2 MP
  • Primary 5 MP, 2592 х 1944 pixels, autofocus, LED flash
  • Features Geo-tagging, panorama

Hardware Software Acer Liquid M220
  • OS Microsoft Windows Phone 8.1
  • GPU Adreno 302
  • CPU Dual-core 1.2 GHz Cortex-A7
  • Chipset Qualcomm MSM8210 Snapdragon 200

Fitur Acer Liquid M220
  • Sensors Accelerometer, proximity
  • OneDrive (15 GB cloud storage)
  • MP3/WAV/eAAC+/WMA player
  • MP4/H.264/WMV player
  • Document viewer
  • Video/photo editor
  • Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
  • Java No
  • Browser HTML

Comm Port Acer Liquid M220

  • WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot
  • USB microUSB v2.0
  • Radio FM radio
  • GPS Yes, with A-GPS
  • Bluetooth v4.0, A2DP

Baterai Acer Liquid M220
  • Talk time Up to 4 h
  • Stand-by Up to 200 h
  • More Info Li-Ion 1300 mAh battery

Suara Acer Liquid M220
  • Loudspeaker Yes
  • Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
  • 3.5mm jack Yes

Fisik Acer Liquid M220
  • Weight 119 g (4.20 oz)
  • SIM Yes
  • Dimensions 124.9 x 64 x 9.6 mm (4.92 x 2.52 x 0.38 in)

Spesifikasi Jaringan Acer Liquid M220
  • Technology GSM / HSPA

Status Acer Liquid M220
  • Status Available. Released 2015, May
  • Announced 2015, March

Lainnya Acer Liquid M220
  • Colors Mystic Black, Pure White
  • Memori Acer Liquid M220
  • Internal 4 GB, 512 MB RAM
  • Card slot microSD, up to 32 GB
Harga baru Smartphone 
  • Baru : Rp. 700.000,-
  • Bekas : -


Comments

Popular posts from this blog

22 Cakepan Komplit Wangsalan Sinden

WANGSALAN
1. Trahing nata garwa risang Dananjaya      Den prayitna sabarang hawya sembrana
2. Saji siswa arane basa nawala     Nadyan lamong nyalemong tanpa ukara
3. Ujung jari balung rondhon ing kalapa     Kawengkua sayekti dadi usada
4. Jarwa mudha mudhane Sang Prabu Kresna     Mumpung anom ngudi saranane praja
5. Teja tirta atmaja Nata Rahwana      Kekuwunge karya rujiding wardaya
6. Sekar pisang pisang sesajining karya     Patut lamun linulutan mring sasama
7. Jarweng janma janma kang koncatan jiwa     Wong prawira mati alabuh nagara
8. Witing klapa kalapa kang maksih mudha     Sak lugune mung mardi pikir raharja
9. Kawi Dewa giwanging wulan puranama     Anjenthara limpat pasanging grahita
10. Roning tanggung bebasan tanpa maleca       Antepana budi temen anarima
11.Janur gunung ukuran bunder pinola      Aja leren yen jangkane durung teka















Notasi dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Pariwisata Bablas Lancaran Mbok Ya Mesem

Ladrang PARIWISATA Slendro Sanga


Buka:. . . 2  2 1 6 5  2 2 3 2  1 1 2 1
2 1 5 6  2 3 2 1  2 1 5 6  2 3 5 6
1 5 6 1  2 1 6 5  1 6 5 2  5 3 2 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  2  . 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  5  . 6
.  1  . 5  .  6 .  1   . 2  . 6  .  6  . 5
.  1 .  6  .  5 .  2   . 5  . 3  .  2  . 1
1. Irama tanggung Anjajah desa milangkori Kalamangsane Pariwisata Wruh endahing alam Nuswantara Keh kang edi luhung sayangnya lan gunung-gunung
2. Irama Dados Nadyan bangsa manca gatra Padha Gumun padha ngungun Sesawangan anglamlami mboseni tan Kodrat ing kawasa kaya tinata Janma
3. Irama wiled Sendhang megung trusing kedhung Sumber luber kebak warih Suwakan banyu Blambangan Kumricik banyune becik Ngisor tlaga Sumber toya Ketiga ngerak trus mili
Sanadyan pucuking gunung Akeh Sawangan kang asri Wisma wisma pesanggrahan Kanggo ngleremake dhiri Kebegan Pariwisata Kembang kembang angrenggani
Taman taman imbang gunung Dalane gasik waradin Tanem Tuwuh angrembaka pangolah Bangkit ing siti Sagunging Pariwisata Semseme…

Notasi Dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pelog Barang Ciptaan Ki Narto Sabdo

Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pl. Br
Buka : .  .  .  .   7  2 7 6 3 2 6 3 5 2 3 5 [[2  3  2  7    2  7  6  5    2  3  2  7    2  6  7  2
   6  7  3  2    6  3  5  6    3  2  6  3    5  2  3  5
   7  6  7  3    7  6  7  5    7  6  7  3    7  6  7  5
   6  7  2  7    2  6  7  2    7  6  7  2    7  6  7  5]]
Cahyane Gumilang giwange abang Gegelunge malang cecundhuk kembang Katon kledhang kledhang Terus sumanding Hamasrahake jiwa ragane
Ndhe ondhe Tiba ning Takir Gelung kondhe gawe kuatir Ndhe ondhe Tiba ning tampah Teka mrene lungguh ning njrabah Mung kowe pepujanku Aja lali duh wong ayu Yen awan lali mangan Yen bengi tan Kober turu
Ndhe ondhe di seleh Piring Gelung kondhe wong Lencir kuning Ndhe ondhe di seleh Panci Pancen suwe aku ngenteni Nanging kok tansah Cidra Janjine janjine sulaya Mbalung janur umpamane Mung kowe kang weh usada
Ndhe ondhe Tiba ning sumur Gelung kondhe mung gawe kuwur Ndhe ondhe Tiba ning Wajan Jebul kowe Gampang kedandan Bengesan lan pupuran Nyangking sanggan…