Skip to main content

Harga dan Spesifikasi detail HP vivo Y31

Harga dan Spesifikasi vivo Y31- Berikut ini adalah Harga dan Spesifikasi detail HP vivo Y31, Silahkan membaca semua dibawah ini, dan semoga bermanfaat. vivo y31 4g kelebihan dan kekurangan vivo y31 harga vivo y33 vivo y31 review spesifikasi vivo y51 harga hp vivo vivo y35 harga vivo y53


Harga dan Spesifikasi HP vivo Y31

Harga dan Spesifikasi vivo Y31- Berikut ini adalah Harga dan Spesifikasi detail HP vivo Y31, Silahkan membaca semua dibawah ini, dan semoga bermanfaat. vivo y31 4g kelebihan dan kekurangan vivo y31 harga vivo y33 vivo y31 review spesifikasi vivo y51 harga hp vivo vivo y35 harga vivo y53

Spesifikasi Layar vivo Y31

  • Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
  • Size 4.7 inches (~64.5% screen-to-body ratio)
  • Resolution 720 x 1280 pixels (~312 ppi pixel density)
  • Multitouch Yes, Funtouch OS 2.1

Spesifikasi Kamera vivo Y31

  • Video Yes
  • Secondary 2 MP
  • Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, LED flash
  • Features Geo-tagging, touch focus, HDR

Hardware Software vivo Y31

  • CPU Quad-core 1.3 GHz
  • Chipset Mediatek MT6580
  •  Android OS, v5.1 (Lollipop)

Fitur vivo Y31

  • Sensors Accelerometer, proximity, compass
  • Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
  • Java No
  • Browser HTML5
  1. - MP4/H.264 player
  2. - MP3/WAV/FLAC/eAAC+ player
  3. - Photo/video editor
  4. - Document viewer

Comm Port vivo Y31

  • WLAN Yes
  • USB microUSB v2.0
  • Radio FM radio
  • GPS Yes, with A-GPS
  • Bluetooth Yes

Baterai vivo Y31

  • Li-Po 2100 mAh battery

Suara vivo Y31

  • Loudspeaker Yes
  • Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
  • 3.5mm jack Yes

Fisik vivo Y31

  • Weight 137 g (4.83 oz)
  • SIM Dual SIM
  • Dimensions 137.2 x 68.8 x 8.4 mm (5.40 x 2.71 x 0.33 in)

Spesifikasi Jaringan vivo Y31

  • Technology GSM / HSPA
  • Speed HSPA
  • GPRS Yes
  • EDGE Yes
  • 3G bands HSDPA 850 / 900 / 2100
  • 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2

Status vivo Y31

  • Status Available. Released 2015, October
  • Announced 2015, September

Lainnya vivo Y31

  • Colors White, Black
  • Memori vivo Y31
  • Internal 8 GB, 1 GB RAM
  • Card slot microSD, up to 128 GB
Harga Smartphone
  • Baru: Rp. 1300.000,-
  • Bekas:-
kelebihan dan kekurangan vivo y31 harga vivo y33 vivo y31 16gb spesifikasi hp vivo y51 spesifikasi vivo y35 spesifikasi vivo y21

Comments

Popular posts from this blog

22 Cakepan Komplit Wangsalan Sinden

WANGSALAN
1. Trahing nata garwa risang Dananjaya      Den prayitna sabarang hawya sembrana
2. Saji siswa arane basa nawala     Nadyan lamong nyalemong tanpa ukara
3. Ujung jari balung rondhon ing kalapa     Kawengkua sayekti dadi usada
4. Jarwa mudha mudhane Sang Prabu Kresna     Mumpung anom ngudi saranane praja
5. Teja tirta atmaja Nata Rahwana      Kekuwunge karya rujiding wardaya
6. Sekar pisang pisang sesajining karya     Patut lamun linulutan mring sasama
7. Jarweng janma janma kang koncatan jiwa     Wong prawira mati alabuh nagara
8. Witing klapa kalapa kang maksih mudha     Sak lugune mung mardi pikir raharja
9. Kawi Dewa giwanging wulan puranama     Anjenthara limpat pasanging grahita
10. Roning tanggung bebasan tanpa maleca       Antepana budi temen anarima
11.Janur gunung ukuran bunder pinola      Aja leren yen jangkane durung teka















Notasi dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Pariwisata Bablas Lancaran Mbok Ya Mesem

Ladrang PARIWISATA Slendro Sanga


Buka:. . . 2  2 1 6 5  2 2 3 2  1 1 2 1
2 1 5 6  2 3 2 1  2 1 5 6  2 3 5 6
1 5 6 1  2 1 6 5  1 6 5 2  5 3 2 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  2  . 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  5  . 6
.  1  . 5  .  6 .  1   . 2  . 6  .  6  . 5
.  1 .  6  .  5 .  2   . 5  . 3  .  2  . 1
1. Irama tanggung Anjajah desa milangkori Kalamangsane Pariwisata Wruh endahing alam Nuswantara Keh kang edi luhung sayangnya lan gunung-gunung
2. Irama Dados Nadyan bangsa manca gatra Padha Gumun padha ngungun Sesawangan anglamlami mboseni tan Kodrat ing kawasa kaya tinata Janma
3. Irama wiled Sendhang megung trusing kedhung Sumber luber kebak warih Suwakan banyu Blambangan Kumricik banyune becik Ngisor tlaga Sumber toya Ketiga ngerak trus mili
Sanadyan pucuking gunung Akeh Sawangan kang asri Wisma wisma pesanggrahan Kanggo ngleremake dhiri Kebegan Pariwisata Kembang kembang angrenggani
Taman taman imbang gunung Dalane gasik waradin Tanem Tuwuh angrembaka pangolah Bangkit ing siti Sagunging Pariwisata Semseme…

Notasi Dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pelog Barang Ciptaan Ki Narto Sabdo

Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pl. Br
Buka : .  .  .  .   7  2 7 6 3 2 6 3 5 2 3 5 [[2  3  2  7    2  7  6  5    2  3  2  7    2  6  7  2
   6  7  3  2    6  3  5  6    3  2  6  3    5  2  3  5
   7  6  7  3    7  6  7  5    7  6  7  3    7  6  7  5
   6  7  2  7    2  6  7  2    7  6  7  2    7  6  7  5]]
Cahyane Gumilang giwange abang Gegelunge malang cecundhuk kembang Katon kledhang kledhang Terus sumanding Hamasrahake jiwa ragane
Ndhe ondhe Tiba ning Takir Gelung kondhe gawe kuatir Ndhe ondhe Tiba ning tampah Teka mrene lungguh ning njrabah Mung kowe pepujanku Aja lali duh wong ayu Yen awan lali mangan Yen bengi tan Kober turu
Ndhe ondhe di seleh Piring Gelung kondhe wong Lencir kuning Ndhe ondhe di seleh Panci Pancen suwe aku ngenteni Nanging kok tansah Cidra Janjine janjine sulaya Mbalung janur umpamane Mung kowe kang weh usada
Ndhe ondhe Tiba ning sumur Gelung kondhe mung gawe kuwur Ndhe ondhe Tiba ning Wajan Jebul kowe Gampang kedandan Bengesan lan pupuran Nyangking sanggan…