Skip to main content

Harga dan Spesifikasi detail HP vivo Y35

Harga dan Spesifikasi vivo Y35 - Dalam Postingan ini akan membahas tentang harga dan spesifikasi vivo y35 specification, vivo y35 price, kelebihan dan kekurangan vivo y35, vivo y35 review, harga vivo y53, vivo y35 bekas, vivo y35 4g, spesifikasi vivo y51
Selamat membaca dan semoga Bermanfaat.  Terimakasih.

Harga dan Spesifikasi vivo Y35 - Dalam Postingan ini akan membahas tentang harga dan spesifikasi vivo y35 specification, vivo y35 price, kelebihan dan kekurangan vivo y35, vivo y35 review, harga vivo y53, vivo y35 bekas, vivo y35 4g, spesifikasi vivo y51

Berikut ini adalah spesifikasi lengkap Hp Vivo Y35

Spesifikasi Layar vivo Y35

  • Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
  • Size 5.0 inches (~67.7% screen-to-body ratio)
  • Resolution 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density)
  • Protection Corning Gorilla Glass 3
  • Multitouch Yes, Funtouch OS 2.1

Spesifikasi Kamera vivo Y35

  • Video 1080p@30fps
  • Secondary 5 MP
  • Primary 13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, LED flash
  • Features Geo-tagging, touch focus, HDR, panorama

Hardware Software vivo Y35

  • GPU Adreno 306
  • CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53
  • Chipset Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410
  •  Android OS, v5.0 (Lollipop)

Fitur vivo Y35

  • Sensors Accelerometer, proximity, compass
  • Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
  • Java No
  • Browser HTML5


  1.  - MP4/H.264 player
  2. - MP3/WAV/FLAC/eAAC+ player
  3. - Photo/video editor
  4. - Document viewer

Comm Port vivo Y35

  • WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot
  • USB microUSB v2.0 USB On-The-Go
  • Radio FM radio
  • Infrared port Yes
  • GPS Yes, with A-GPS
  • Bluetooth v4.0, A2DP, EDR

Baterai vivo Y35

  • Talk time Up to 13 h (2G) / Up to 13 h (3G)
  • Stand-by Up to 410 h (2G) / Up to 410 h (3G)
  • Music play Up to 32 h
  •  Non-removable Li-Po 2300 mAh battery

Suara vivo Y35

  • Loudspeaker Yes
  • Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
  • 3.5mm jack Yes

Fisik vivo Y35

  • Weight 153 g (5.40 oz)
  • SIM Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by)
  • Dimensions 143.3 x 71 x 6.8 mm (5.64 x 2.80 x 0.27 in)

Spesifikasi Jaringan vivo Y35

  • Technology GSM / HSPA / LTE
  • Speed HSPA, LTE
  • GPRS Yes
  • EDGE Yes
  • 4G bands LTE 850 / 900 / 1800 / 2100
  • 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
  • 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
Baca Juga:


Status vivo Y35
  • Status Available. Released 2015, July
  • Announced 2015, July

Lainnya vivo Y35
  • SAR US 0.53 W/kg (head) 1.34 W/kg (body)
  • SAR EU 0.28 W/kg (head) 0.70 W/kg (body)
  • Colors White/Gold
  • Memori vivo Y35
  • Internal 16 GB, 2 GB RAM
  • Card slot microSD, up to 128 GB
Harga Smartphone
  • Baru: Rp. 2000.000
  • Bekas: Rp. 1.300.000

Comments

Popular posts from this blog

22 Cakepan Komplit Wangsalan Sinden

WANGSALAN
1. Trahing nata garwa risang Dananjaya      Den prayitna sabarang hawya sembrana
2. Saji siswa arane basa nawala     Nadyan lamong nyalemong tanpa ukara
3. Ujung jari balung rondhon ing kalapa     Kawengkua sayekti dadi usada
4. Jarwa mudha mudhane Sang Prabu Kresna     Mumpung anom ngudi saranane praja
5. Teja tirta atmaja Nata Rahwana      Kekuwunge karya rujiding wardaya
6. Sekar pisang pisang sesajining karya     Patut lamun linulutan mring sasama
7. Jarweng janma janma kang koncatan jiwa     Wong prawira mati alabuh nagara
8. Witing klapa kalapa kang maksih mudha     Sak lugune mung mardi pikir raharja
9. Kawi Dewa giwanging wulan puranama     Anjenthara limpat pasanging grahita
10. Roning tanggung bebasan tanpa maleca       Antepana budi temen anarima
11.Janur gunung ukuran bunder pinola      Aja leren yen jangkane durung teka















Notasi dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Pariwisata Bablas Lancaran Mbok Ya Mesem

Ladrang PARIWISATA Slendro Sanga


Buka:. . . 2  2 1 6 5  2 2 3 2  1 1 2 1
2 1 5 6  2 3 2 1  2 1 5 6  2 3 5 6
1 5 6 1  2 1 6 5  1 6 5 2  5 3 2 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  2  . 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  5  . 6
.  1  . 5  .  6 .  1   . 2  . 6  .  6  . 5
.  1 .  6  .  5 .  2   . 5  . 3  .  2  . 1
1. Irama tanggung Anjajah desa milangkori Kalamangsane Pariwisata Wruh endahing alam Nuswantara Keh kang edi luhung sayangnya lan gunung-gunung
2. Irama Dados Nadyan bangsa manca gatra Padha Gumun padha ngungun Sesawangan anglamlami mboseni tan Kodrat ing kawasa kaya tinata Janma
3. Irama wiled Sendhang megung trusing kedhung Sumber luber kebak warih Suwakan banyu Blambangan Kumricik banyune becik Ngisor tlaga Sumber toya Ketiga ngerak trus mili
Sanadyan pucuking gunung Akeh Sawangan kang asri Wisma wisma pesanggrahan Kanggo ngleremake dhiri Kebegan Pariwisata Kembang kembang angrenggani
Taman taman imbang gunung Dalane gasik waradin Tanem Tuwuh angrembaka pangolah Bangkit ing siti Sagunging Pariwisata Semseme…

Notasi Dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pelog Barang Ciptaan Ki Narto Sabdo

Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pl. Br
Buka : .  .  .  .   7  2 7 6 3 2 6 3 5 2 3 5 [[2  3  2  7    2  7  6  5    2  3  2  7    2  6  7  2
   6  7  3  2    6  3  5  6    3  2  6  3    5  2  3  5
   7  6  7  3    7  6  7  5    7  6  7  3    7  6  7  5
   6  7  2  7    2  6  7  2    7  6  7  2    7  6  7  5]]
Cahyane Gumilang giwange abang Gegelunge malang cecundhuk kembang Katon kledhang kledhang Terus sumanding Hamasrahake jiwa ragane
Ndhe ondhe Tiba ning Takir Gelung kondhe gawe kuatir Ndhe ondhe Tiba ning tampah Teka mrene lungguh ning njrabah Mung kowe pepujanku Aja lali duh wong ayu Yen awan lali mangan Yen bengi tan Kober turu
Ndhe ondhe di seleh Piring Gelung kondhe wong Lencir kuning Ndhe ondhe di seleh Panci Pancen suwe aku ngenteni Nanging kok tansah Cidra Janjine janjine sulaya Mbalung janur umpamane Mung kowe kang weh usada
Ndhe ondhe Tiba ning sumur Gelung kondhe mung gawe kuwur Ndhe ondhe Tiba ning Wajan Jebul kowe Gampang kedandan Bengesan lan pupuran Nyangking sanggan…