Skip to main content

About Us

Situs www.info-hp.com ini adalah tempat berbagai informasi dan masih banyak lagi. Semoga artikel kami bermanfaat bagi anda para pembaca. 

Blog ini juga mempunyai Konten berisi tentang informasi dan hiburan yang mungkin berguna dan bermanfaat untuk pembaca.

 Bisa Dibaca semua kalangan Nasional dan Internasional.

Anda dapat memberikan kritik dan saran untuk perkembangan blog ini.

Situs www.info-hp.com sangat jauh dari kesempurnaan, mohon maaf bila ada kesalahan informasi.

Selamat Datang dan Selamat Membaca Artikel Blog ini.



Salam Penulis

J.S

Comments

Popular posts from this blog

22 Cakepan Komplit Wangsalan Sinden

WANGSALAN
1. Trahing nata garwa risang Dananjaya      Den prayitna sabarang hawya sembrana
2. Saji siswa arane basa nawala     Nadyan lamong nyalemong tanpa ukara
3. Ujung jari balung rondhon ing kalapa     Kawengkua sayekti dadi usada
4. Jarwa mudha mudhane Sang Prabu Kresna     Mumpung anom ngudi saranane praja
5. Teja tirta atmaja Nata Rahwana      Kekuwunge karya rujiding wardaya
6. Sekar pisang pisang sesajining karya     Patut lamun linulutan mring sasama
7. Jarweng janma janma kang koncatan jiwa     Wong prawira mati alabuh nagara
8. Witing klapa kalapa kang maksih mudha     Sak lugune mung mardi pikir raharja
9. Kawi Dewa giwanging wulan puranama     Anjenthara limpat pasanging grahita
10. Roning tanggung bebasan tanpa maleca       Antepana budi temen anarima
11.Janur gunung ukuran bunder pinola      Aja leren yen jangkane durung teka















Notasi dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Pariwisata Bablas Lancaran Mbok Ya Mesem

Ladrang PARIWISATA Slendro Sanga


Buka:. . . 2  2 1 6 5  2 2 3 2  1 1 2 1
2 1 5 6  2 3 2 1  2 1 5 6  2 3 5 6
1 5 6 1  2 1 6 5  1 6 5 2  5 3 2 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  2  . 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  5  . 6
.  1  . 5  .  6 .  1   . 2  . 6  .  6  . 5
.  1 .  6  .  5 .  2   . 5  . 3  .  2  . 1
1. Irama tanggung Anjajah desa milangkori Kalamangsane Pariwisata Wruh endahing alam Nuswantara Keh kang edi luhung sayangnya lan gunung-gunung
2. Irama Dados Nadyan bangsa manca gatra Padha Gumun padha ngungun Sesawangan anglamlami mboseni tan Kodrat ing kawasa kaya tinata Janma
3. Irama wiled Sendhang megung trusing kedhung Sumber luber kebak warih Suwakan banyu Blambangan Kumricik banyune becik Ngisor tlaga Sumber toya Ketiga ngerak trus mili
Sanadyan pucuking gunung Akeh Sawangan kang asri Wisma wisma pesanggrahan Kanggo ngleremake dhiri Kebegan Pariwisata Kembang kembang angrenggani
Taman taman imbang gunung Dalane gasik waradin Tanem Tuwuh angrembaka pangolah Bangkit ing siti Sagunging Pariwisata Semseme…

Notasi Dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pelog Barang Ciptaan Ki Narto Sabdo

Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pl. Br
Buka : .  .  .  .   7  2 7 6 3 2 6 3 5 2 3 5 [[2  3  2  7    2  7  6  5    2  3  2  7    2  6  7  2
   6  7  3  2    6  3  5  6    3  2  6  3    5  2  3  5
   7  6  7  3    7  6  7  5    7  6  7  3    7  6  7  5
   6  7  2  7    2  6  7  2    7  6  7  2    7  6  7  5]]
Cahyane Gumilang giwange abang Gegelunge malang cecundhuk kembang Katon kledhang kledhang Terus sumanding Hamasrahake jiwa ragane
Ndhe ondhe Tiba ning Takir Gelung kondhe gawe kuatir Ndhe ondhe Tiba ning tampah Teka mrene lungguh ning njrabah Mung kowe pepujanku Aja lali duh wong ayu Yen awan lali mangan Yen bengi tan Kober turu
Ndhe ondhe di seleh Piring Gelung kondhe wong Lencir kuning Ndhe ondhe di seleh Panci Pancen suwe aku ngenteni Nanging kok tansah Cidra Janjine janjine sulaya Mbalung janur umpamane Mung kowe kang weh usada
Ndhe ondhe Tiba ning sumur Gelung kondhe mung gawe kuwur Ndhe ondhe Tiba ning Wajan Jebul kowe Gampang kedandan Bengesan lan pupuran Nyangking sanggan…