Skip to main content

Disclaimer


Disclaimer for INFOHP (Infohp/www.info-hp.com/)

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at https://www.info-hp.com/p/contact-us_26.html

Disclaimers for www.info-hp.com

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. https://www.info-hp.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.info-hp.com), is strictly at your own risk. www.info-hp.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.
From our website, you can visit other websites by following hyperlinks to such external sites. While we strive to provide only quality links to useful and ethical websites, we have no control over the content and nature of these sites. These links to other websites do not imply a recommendation for all the content found on these sites. Site owners and content may change without notice and may occur before we have the opportunity to remove a link which may have gone 'bad'.
Please be also aware that when you leave our website, other sites may have different privacy policies and terms which are beyond our control. Please be sure to check the Privacy Policies of these sites as well as their "Terms of Service" before engaging in any business or uploading any information.

Consent

By using our website, you hereby consent to our disclaimer and agree to its terms.

Update

This site disclaimer was last updated on: Wednesday, October 26th, 2016
· Should we update, amend or make any changes to this document, those changes will be prominently posted here.


Comments

Popular posts from this blog

22 Cakepan Komplit Wangsalan Sinden

WANGSALAN
1. Trahing nata garwa risang Dananjaya      Den prayitna sabarang hawya sembrana
2. Saji siswa arane basa nawala     Nadyan lamong nyalemong tanpa ukara
3. Ujung jari balung rondhon ing kalapa     Kawengkua sayekti dadi usada
4. Jarwa mudha mudhane Sang Prabu Kresna     Mumpung anom ngudi saranane praja
5. Teja tirta atmaja Nata Rahwana      Kekuwunge karya rujiding wardaya
6. Sekar pisang pisang sesajining karya     Patut lamun linulutan mring sasama
7. Jarweng janma janma kang koncatan jiwa     Wong prawira mati alabuh nagara
8. Witing klapa kalapa kang maksih mudha     Sak lugune mung mardi pikir raharja
9. Kawi Dewa giwanging wulan puranama     Anjenthara limpat pasanging grahita
10. Roning tanggung bebasan tanpa maleca       Antepana budi temen anarima
11.Janur gunung ukuran bunder pinola      Aja leren yen jangkane durung teka















Notasi dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Pariwisata Bablas Lancaran Mbok Ya Mesem

Ladrang PARIWISATA Slendro Sanga


Buka:. . . 2  2 1 6 5  2 2 3 2  1 1 2 1
2 1 5 6  2 3 2 1  2 1 5 6  2 3 5 6
1 5 6 1  2 1 6 5  1 6 5 2  5 3 2 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  2  . 1
.  2  . 1  .  5 .  6   . 2 .  3  .  5  . 6
.  1  . 5  .  6 .  1   . 2  . 6  .  6  . 5
.  1 .  6  .  5 .  2   . 5  . 3  .  2  . 1
1. Irama tanggung Anjajah desa milangkori Kalamangsane Pariwisata Wruh endahing alam Nuswantara Keh kang edi luhung sayangnya lan gunung-gunung
2. Irama Dados Nadyan bangsa manca gatra Padha Gumun padha ngungun Sesawangan anglamlami mboseni tan Kodrat ing kawasa kaya tinata Janma
3. Irama wiled Sendhang megung trusing kedhung Sumber luber kebak warih Suwakan banyu Blambangan Kumricik banyune becik Ngisor tlaga Sumber toya Ketiga ngerak trus mili
Sanadyan pucuking gunung Akeh Sawangan kang asri Wisma wisma pesanggrahan Kanggo ngleremake dhiri Kebegan Pariwisata Kembang kembang angrenggani
Taman taman imbang gunung Dalane gasik waradin Tanem Tuwuh angrembaka pangolah Bangkit ing siti Sagunging Pariwisata Semseme…

Notasi Dan Cakepan ( LIRIK ) Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pelog Barang Ciptaan Ki Narto Sabdo

Ladrang Ondhe - Ondhe Semarangan Pl. Br
Buka : .  .  .  .   7  2 7 6 3 2 6 3 5 2 3 5 [[2  3  2  7    2  7  6  5    2  3  2  7    2  6  7  2
   6  7  3  2    6  3  5  6    3  2  6  3    5  2  3  5
   7  6  7  3    7  6  7  5    7  6  7  3    7  6  7  5
   6  7  2  7    2  6  7  2    7  6  7  2    7  6  7  5]]
Cahyane Gumilang giwange abang Gegelunge malang cecundhuk kembang Katon kledhang kledhang Terus sumanding Hamasrahake jiwa ragane
Ndhe ondhe Tiba ning Takir Gelung kondhe gawe kuatir Ndhe ondhe Tiba ning tampah Teka mrene lungguh ning njrabah Mung kowe pepujanku Aja lali duh wong ayu Yen awan lali mangan Yen bengi tan Kober turu
Ndhe ondhe di seleh Piring Gelung kondhe wong Lencir kuning Ndhe ondhe di seleh Panci Pancen suwe aku ngenteni Nanging kok tansah Cidra Janjine janjine sulaya Mbalung janur umpamane Mung kowe kang weh usada
Ndhe ondhe Tiba ning sumur Gelung kondhe mung gawe kuwur Ndhe ondhe Tiba ning Wajan Jebul kowe Gampang kedandan Bengesan lan pupuran Nyangking sanggan…